Webs d'interès » Recursos a Internet »

 • BaaraSoft - Creador català de software gratuït i shareware per a Mac i Windows. Programes: "Socius", per administrar ONLs; "Factura"; "Money", de comptabilitat, i "Toc-Toc", d'agenda.
  URL: http://www.baarasoft.com/
 • IrfanView - Excel·lent programa gratuït per a Windows, imprescindible per a treballar amb imatges, convertir-ne el format i optimitzar-les per a la publicació a la web. Hi ha disponibles complements d'idioma per a un gran nombre de llengües.
  URL: http://www.irfanview.com/
 • OpenOffice - Programari gratuït que integra un processador de textos, un gestor de fulls de càlcul i editors de presentacions, dibuixos, gràfics i fórmules. Totalment compatible amb l'Office de Windows. Traduït a diversos idiomes, entre ells el català.
  URL: http://www.softcatala.org/wiki/Projectes/OpenOffice.org
 • Softcatalà - Associació creada el 1998 per fomentar l'ús del català a la informàtica, Internet i les noves tecnologies, formada per estudiants, professionals i usuaris. Programari en català, criteris de traducció i molts altres recursos.
  URL: http://www.softcatala.org/
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació