Webs d'interès

Enllaços més recents

 • Monuments commemoratius de Catalunya - Web de l'Institut d'Estudis Catalans que localitza i documenta més de 1.200 monuments de l'espai públic català.
  URL: http://monuments.iec.cat/
 • Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC) - El CCUC és un catàleg amb més de 5 milions de títols que dóna accés a més de 10 milions de documents físics. Incorpora els fons de les biblioteques membres del Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya i d'altres biblioteques associades.
  URL: http://www.csuc.cat/ca/biblioteques/cataleg-collectiu-de-les-universitats-de-catalunya-ccuc
 • Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO) - Repositori cooperatiu des del qual es poden consultar, en accés obert, els articles a text complet de revistes científiques, culturals i erudites catalanes.
  URL: http://www.raco.cat/
 • Recursos de llengua catalana - Accés a tots els recursos de llengua de la Generalitat de Catalunya, entre ells el servei Optimot de consultes lingüístiques i el traductor automàtic del català al castellà, francès, anglès, alemany, occità, occità-aranès, i a la inversa.
  URL: http://llengua.gencat.cat/ca
 • Softcatalà - Associació creada el 1998 per fomentar l'ús del català a la informàtica, Internet i les noves tecnologies, formada per estudiants, professionals i usuaris. Programari en català, criteris de traducció i molts altres recursos.
  URL: http://www.softcatala.org/
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació