Participació en activitats i projectes de la CCEPC

La CCEPC obre als centres d'estudis adherits i a les persones associades la participació en diferents activitats i projectes:

  • Congressos. Tenen lloc cada dos anys i se celebren de forma itinerant. Els socis dels centres adherits hi gaudeixen de preus reduïts per a l'assistència i la presentació de comunicacions.
  • Jornades temàtiques i de formació. Per informar o treballar sobre temàtiques d'interès comú o de novetats que afecten la gestió de les entitats.
  • Altres projectes d'interès comú. Des de la CCEPC es desenvolupen projectes que poden ser de l'interès de tot el col·lectiu. Un exemple clar en són les exposicions itinerants, que comencen amb una convocatòria per participar-hi i aportar-hi informació i documentació des de cada àmbit local i comarcal. D'aquesta manera es crea un fons documental (que es podrà visitar virtualment) que és la base per a una exposició itinerant programable pels centres adherits. Amb aquest sistema s'han desenvolupat les exposicions “Lluís companys i la seva època”, “El món agrari a les terres de parla catalana” (amb una itinerància de més de seixanta poblacions) i “Patrimoni oblidat. Memòria literària”.
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació