Jornada formativa sobre protecció de dades 
Imprimeix

El dissabte 14 de juliol tindrà lloc al Círcol de Martorell (plaça de la Vila, 19) una jornada formativa sobre protecció de dades, amb l’objectiu de donar a conèixer als centres d’estudis associats a la CCEPC els aspectes bàsics de la Llei de protecció de dades i els nous punts que inclou el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016.

En el curs de la jornada s’informarà sobre aquests punts:

1. Introducció: normativa-conceptes
2. Consentiment
3. Informació. Clàusules informatives
4. Relació entre responsables i encarregats
5. Drets dels interessats
6. Violacions de seguretat 
7. Anàlisis de riscos i avaluacions d’impacte sobre la protecció de dades 
8. Delegats de protecció de dades (DPD) 
9. Responsabilitats dels usuaris

Les sessions, que s’estendran des de les 10 h del matí a les 13:30 h del migdia, estaran a càrrec de Ruth Flotats, consultora i auditora en protecció de dades, diplomada en Relacions Laborals, màster en Recursos Humans, consultora i auditora acreditada en protecció de dades i gestió de sistemes amb gairebé vint anys d’experiència. És col·laboradora amb diferents entitats —entre elles Talaia i Coopdemà— en implantacions, auditories i formacions en protecció de dades.

L’assistència a la jornada és gratuïta, i cal confirmar-la a l’adreça de correu ccepc@iec.cat o al telèfon 93 324 85 85 (extensió 131). Als assistents que s’hi desplacin en vehicle particular els recomanem aparcar a la part de baix del nucli antic de Martorell.

Jornada protecció de dades
Publicat a Notícies | 10 juliol 2018
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació