Vila-rodona, Banyoles i Mollerussa acullen la mostra 
Imprimeix

L’exposició al Centre Cívic La Marineta de Mollet del Vallès.
Les dues còpies de l’exposició continuen la seva itinerància pel territori. La segona còpia es pot veure aquest mes de novembre al Casal de Vila-rodona. La primera còpia ha viatjat des de Mollet del Vallès a Banyoles, on es podrà visitar a l’Arxiu Comarcal del Pla de l’Estany fins al diumenge, 1 de desembre. Coincidint amb l’estada de l’exposició, el dia 19 de novembre, a les 7 de la tarda, es farà al recinte de fires de Sant Martirià de Banyoles una taula rodona sobre el tema “De l’empresa familiar agrària a l’agricultura i ramaderia de futur”.

L’exposició marxarà posteriorment cap a l’Espai Cultural Canals d’Urgell de Mollerussa, on es podrà visitar des del dia 2 fins al dia 17 de desembre.

Programació 2014

Aviat farem l’oferiment als centres d’estudis per programar l’exposició durant l’any 2014, tot i que aquesta vegada només en disposarem d’una còpia. Al final d’aquest 2013 l’exposició ja haurà visitat una seixantena de poblacions i el 2014 serà el quart any d’itinerància.
Publicat a Projecte sobre el món agrari | 17 novembre 2013
  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació