Altres publicacions

‘Plecs d’història local’

Plecs d'història local és una revista trimestral que publica articles originals de recerca i reflexió sobre història local i comarcal i en divulga la producció editorial i les activitats en l'àmbit territorial de les terres de parla catalana. S'edita com a suplement de la revista L'Avenç.

Actualment ens trobem en la segona època de la revista, en la qual, a partir del número 126 (febrer de 2006), l'Institut Ramon Muntaner i la CCEPC s'han encarregat de la direcció i la coordinació dels continguts.

La publicació informa sobre les últimes notícies en història local dels territoris de parla catalana. Cada número està estructurat en forma de dossier monogràfic. També inclou un apartat de novetats bibliogràfiques d'historiografia local i una agenda d'activitats relacionades.

  • Al lloc web de l'IRMU hi ha disponibles tots els números dels Plecs des de febrer de 2007, consultables i descarregables en format PDF (un arxiu per número).
  • Al catàleg en línia Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO) hi ha disponibles tots els números dels Plecs, consultables i descarregables en format PDF, article per article.

Monografies dels centres

Els centres d'estudis es caracteritzen per la seva ingent producció científica. La major part la publica regularment. L'IRMU posa a l'abast del públic en general tota la producció dels centres d'estudis i s'ofereix per fer de pont entre els centres i els investigadors interessats en publicacions o temes que sovint no saben on trobar.

Feu clic aquí per accedir a la base de dades de monografies.

Més publicacions, feu clic aquí

  Amb el suport de
Institut Ramon Muntaner Institut d'Estudis Catalans Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Diputació de Girona Diputació de Lleida Diputació de Tarragona Fundació Mútua Catalana

Aquest lloc envia galetes (cookies) al vostre navegador per recollir estadístiques d'ús i funcionar correctament. Si hi continueu navegant considerem que ho accepteu. Accepto | Més informació